screens

Verkoel uw woning met vlakhangende screens in Vlissingen

Moderne buitenzonwering voor een modern huis: daar kunnen we u bij PAC Zonwering uitgebreid over adviseren.


U bent op zoek naar een moderne buitenzonwering voor uw woning en wilt daar rondom het huis niet teveel ruimte aan opofferen. Dan zijn vlakhangende screens de beste oplossing. Een strakke vormgeving én een fris huis.


De pluspunten van screens

Screens laten, ondanks dat ze 80% van het zonlicht tegenhouden, ruim voldoende licht naar binnen. In de zomer blijft het binnen behaaglijk en koel en in de winter kunt u, als u ze ’s nachts naar beneden laat, zorgen voor minder warmteverlies. Meer pluspunten:


 • Het (semi)transparante doek geeft wel zicht naar buiten, maar geen inkijk.
 • Op kantoor kunt u, met neergelaten scherm, bij zonnig weer toch goed op uw beeldscherm kijken.
 • Draai- en kiepramen kunnen achter het scherm gewoon gebruikt worden.
 • Uw interieur wordt minder snel vaal.
 • Bestand tegen diverse weersomstandigheden.
 • Insectenwerend.

 • Hoe worden zonnescreens afgewerkt?

  De keuze aan doeksoorten en -kleuren, kastmaten en -modellen en zijgeleiders is groot. Er is voor iedereen een scherm te vinden, dat past bij de uitstraling van het huis. Een screen wordt precies op maat gemaakt. Het doek is weervast, onbrandbaar, vormvast en oersterk omdat er glasvezel in gebruikt is. Het frame van aluminium is leverbaar in 2 kleuren: lichtgrijs en crème wit.


  Bediening van het scherm

  De bediening gaat hetzelfde als bij rolluiken: omhoog en omlaag door middel van zijgeleiders. Dit kan handmatig met een bandopwinder of draaistang, maar ook door middel van een elektrisch systeem met een wandschakelaar of afstandsbediening.


  Onderhoud aan het scherm

  Een screen heeft niet veel onderhoud nodig. Een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel zijn voldoende. Een nat geworden doek moet eerst goed opdrogen, voor het weer in de bak gerold wordt.

  U vindt screens uitstekend passen bij de uitstraling van uw huis, maar u wilt er eerst nog meer van zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom en wij geven u -naast een demonstratie- alle benodigde informatie.