uitvalschermen-01

Schaduw creëren met een uitvalscherm in Vlissingen

Bij PAC Zonwering in Vlissingen geven wij u graag een demonstratie van een uitvalscherm en laten u alle kleuren en patronen zien.


Het is ’s morgens een beetje mistig, maar u weet: avondrood en morgengrijs, ga gerust op reis! Dat wordt dus zonnig weer en dat is leuk, want de kinderen zijn ’s middags vrij. Gezellig samen lunchen op het terras. Maar als het eenmaal zover is, brandt die zon toch behoorlijk. Neem een uitvalscherm. Schaduw of zon over het hele terras. Daar kunt u dan zelf voor kiezen.


Welke pluspunten heeft zo’n zonnescherm?

Omdat het scherm isolerend werkt, krijgt u niet alleen een koele plek op het terras, maar koelt het binnenshuis ook heerlijk af. Het formaat van het doek gaat tot 10 meter breed en 4 meter diep. U vindt altijd een scherm, dat past bij de uitstraling van uw woning, omdat er een breed scala aan kleuren en dessins leverbaar is. Overige pluspunten:


 • U kunt over de gehele breedte van het terras onder het doek doorlopen.
 • Simpel aan te brengen op een solide gevel.
 • Het doek is zo behandeld, dat het water en vuil weert. Na een regenbui wel laten drogen, voordat u het weer oprolt.
 • U blijft vrij zicht houden op de omgeving.

 • Hoe bedien je een uitvalscherm?

  U kunt de bediening van het scherm aan de binnenzijde of de buitenzijde van de woning laten plaatsen. Het doek kan met de hand opgerold worden met een draaistang of een bandopwinder of door middel van een elektrisch systeem (eventueel met afstandsbediening).


  Hoe moet u het scherm onderhouden?

  U heeft er niet veel onderhoud aan, want het doek heeft geen last van water of vuil. Met een elektrisch systeem wordt het scherm nog duurzamer, omdat het doek door het extra strak oprollen in de bak niet beïnvloed kan worden door het weer.

  Wilt u zien hoe zo’n scherm werkt en wat voor een keuze u hebt in gebruikte materialen? Breng een bezoek aan onze showroom en wij laten u alles zien.